DeWALT - Професионални нструменти DeWALT Power tools България

DeWALT винтоверти, DeWALT Перфоратори, DeWALT Циркуляри, Девалт инструменти в България

DeWALT винтоверти, DeWALT Перфоратори, DeWALT Циркуляри, Девалт инструменти в България

DeWALT инструменти


DeWALT е една от най-активно развиващи се компании за на професионални инструменти. DeWALT е американска компания, основана през 1924г. от Raymond DeWalt, инженерен-конструктор в Seabrook Farms в Пенсилвания. Измислена от него за увеличаване на производителността на дървообработването през 1922 година, един радикално нов конзолен трион с висока точност стана модел на качество и гаранция за професионален подход към производството на високотехнологични строителни инструменти. С малки конструктивни модификации радиалният конзолен трион се произвежда и до днес.
През 1960г. компанията се влива в американската корпорация Black & Decker, която произвежда електроинструменти, оборудване, аксесоари и технологични системи за закрепване.

През следващите няколко години основните продукти на компанията, основана от DeWalt, са универсални дървообработващи машини, наречени Wonder-Worker.
В момента DeWALT е международно призната марка, която от десетилетия е спечелила отлична репутация в областта на иновативните идеи, проектирането, конструирането и производството на надеждни професионални ръчни инструменти, като всяка година разширява териториите и пазарите за продажби.

Произвеждайки повече от 300 модела инструменти и повече от 1000 артикула и вида на свързаните аксесоари и консумативи под марката DeWALT, компанията е лидер в продажбите в Северна Америка. Фабриките се намират на територията на Съединените американски щати, Великобритания, Италия и Словения. Централното управление се намира в Хамстед, Мериленд, САЩ.


Eксцентършлайф ф125мм DEWALT DWE6423
Eксцентършлайф ф125мм DEWALT DWE6423

Eксцентършлайф ф125мм DEWALT DWE6423

Промоцията изтича след: 8 19 42 42

251.29 лв. 179.00 лв.

-29%