Deca заваръчна техника - Електрожени и телоподаващи апарати, консумативи и принадлежности за заварчици

Deca заваръчна техника

Deca заваръчна техника

Италианската фирма DECA (www.decaweld.com) е един от водещите производители на заваръчно оборудване, който работи в този пазарен сегмент повече от 30 години. Задачата на DECA е производството на оборудване, отговарящо на най-високите световни стандарти. Продуктите DECA са предназначени за потребители като фирми за поддръжка и ремонт на автомобили, машиностроителни и строителни фирми, професионални заварчици. За всяка от горепосочените групи DECA предлага богат избор от продукти с най-високо качество, което позволява да се постигнат най-добри резултати в работата.
Специалистите от DECA, които в по-голямата си част са експерти в областта на заваряването, непрекъснато работят върху разработването на нови продукти и подобряването на съществуващите.
DECA непрекъснато и активно следи текущите тенденции на световния пазар и управлява производствения процес в съответствие с тях. С добре развита мрежа от представителства и дистрибутори в повече от 100 страни, компанията играе важна роля на световния пазар.
При закупуването на продукти DECA получавате много повече от просто оборудване. Вие придобивате част от техническото ноу-хау, опит и традиции на компанията. Качеството на DECA, добре познато по света, се потвърждава от сертификата CE и много други международни сертификати.