RODCRAFT - Професионални Пневматични инструменти от Германия - цена - онлайн | Elektrojeni.bg

RODCRAFT - Професионални Пневматични инструменти от Германия

RODCRAFT - Професионални Пневматични инструменти от Германия

От 1974 г. насам марката Rodcraft се отличава с висококачествени продукти и услуги. Основана в Германия, Rodcraft се развива постоянно, за да се превърне в една от водещите световни марки пневматични инструменти и сервизно оборудване, посветени на обслужването на автомобили и приложения за промишлена поддръжка.

Чрез постоянна инвестиция в научноизследователска и развойна дейност, продуктите на Rodcraft се отличават с много патентовани дизайни, като серията от комбинирани шлифовъчни машини и най-новите ударни ключове.

Със силен европейски дистрибуционен канал и местни офиси за продажби по целия свят, Rodcraft покрива над 80 страни на дневна база. Ние сме близо до нашите клиенти и сме в състояние да осигурим бързо обслужване и поддръжка.

За да се гарантира и гарантира гаранция за дълъг живот, много стриктни проверки и качествени проверки се извършват чрез етапите на проектиране, производство и монтаж на инструменти и оборудване.

Когато купувате продукт на Rodcraft, можете да сте сигурни, че избирате качество и производителност и да получите един от най-добрите дизайни на пазара днес.Тресчотка пневматична 6bar ,1/2",130 Nm, Rodcraft RC3700

Тресчотка пневматична 6bar ,1/2",130 Nm, Rodcraft RC3700

Тресчотка пневматична 6bar ,1/2",130 Nm, Rodcraft RC3700Технически данни:- Марка: Rodcraft- Модел: RC3700- Въртящ момент: 130.00 Nm- Дебит, л/мин: 130...

649.15 лв.

} }